Milja je spremila težak “Harry Potter” kviz!

Ćao Famozo, ja sam Milja ovo je moj prvi kviz i posvetila sam ga Hari Poteru.

Kviz je dosta težak, tako da će samo pravi Potterhead znati da ga reši. Molim vas pišite predloge za sledeći kviz u komentarima. Poz

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Anja šalje test ličnosti: Koji si ženski lik iz Harryja Pottera?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Milja je spremila težak “Harry Potter” kviz!

  1. 21/24 Tačni odgovori!
    WOW! Ovo je impresivno! Bravo ti si pravi Potterhead i znaš skoro sve! Super!
    NAJBOLJII BUKVALNO KVIZ KOJI SAM IKADA RADILAA ALI BUKVALNOO.
    Svi kvizovi su laki dok ovaj nije bio(govorim u svije ime).Molim te napravi sledeci o Soy Lunu,Tandermenovima ili Ukletim Hatavejevima????

  2. 22/24 Tačni odgovori!
    WOW! Ovo je impresivno! Bravo ti si pravi Potterhead i znaš skoro sve! Super!
    Pogrešila sma oko teleportacionog ključa za Harija i Hagrida i ono šta je Ron poslao Poterovima, jer mi to nije bilo toliko bitno. Inače kviz je PREDOBAR. Sviđa mi se to što je težak, ali se u njemu nalaze sve informacije koje se mogu naći i u filmu i u knjizi, očekivala sam nešto kao koja je čija boja očiju ili tako nešto.

  3. 19/24 Tačni odgovori!
    VRLO dobro! Pratiš Harija i ako još nisi Potterhead na putu si da to postaneš! Bravo, samo tako nastavi.
    Nisam procitala samo zadnju knjigu, "Hari Poter i Ukleto Dijete" ali planiram. Filmove nikada nisam gledala niti ću, svi potterheadovi kažu kako su filmovi bezveze.
    Precool kviz.

      1. "Harry Potter i kamen mudrosti" je dobitnik sledecih nagrada:Nagrada za najbolju knjigu(Velika Britanija),Nagrada Gold Medal Smarties(Velika Britanija)Najbolja knjiga za decu objavljena u 1998.godini po Pabliter Vikliju,Nagrada njujorskih biblioteka za najbolju knjigu(1998), Nagrada za najcitaniju knjigu u skolskim bibliotekama 1998.godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.