Vreme nije ništa pokvarilo: Demi Lovato održala koncert u Njujorku na otvorenom, Lovatici neumorno stajali na kiši!

Embed from Getty Images

Demi Lovato bila je zvezda Good Morning America u petak i otpevala je neke nove pesme na njihovoj bini na otvorenom u Central Parku, ali pojavila se iznenadna kiša i zamalo pokvarila sve!

Ipak, ako znate Lovatice znate da su oni dovoljno uporni da ostanu uz svoju ljubimicu do kraja, tako da je Demi potpuno suva nastavila da peva, dok su Lovatici kisnuli ali slušali u inat pljusku koji je pogodio i one sa kišobranom i one bez njega! Demi je specijalno izvela na binu i Cheat Codes da izvedu zajedno „No Promises“ i Jax Jonesa s kojim je nastala luda žurka uz „Instruction“ – nosila je beli crop top, crne pantalone visokog struka i dve pletenice tokom celog koncerta ali plesači su uneli karnevalsku atmosferu!

Embed from Getty Images

Ona se kasnije punog srca zahvalila na Twitteru ljudima koji su bili rečima „Moji Lovatici koji su stajali na pljusku ovog jutra da me vide, hvala vam, vaša podrška je ceo moj svet.“ Demi takođe planira da tokom rada na albumu snima i dokumentarni film za svoje fanove – „Želim da gledaoci vide moje putovanje. Mnogi znaju kako mi je bilo ranije ali volela bih da čuju nešto o mom životu sada umesto da misle o tome. Jako mi je važno da čuju šta se trenutno dešava“ najavljuje ona.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #38 - glasajte za sve svoje omiljene pesme svakog dana!

5 thoughts on “Vreme nije ništa pokvarilo: Demi Lovato održala koncert u Njujorku na otvorenom, Lovatici neumorno stajali na kiši!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.