Zvezde EXIT festivala i benda Migos: Quavo i Offset predstavljaju video za „Lost It“!Za one koji će zbog najboljeg festivala u Evropi sutra otputovati u Novi Sad, Migosi su verovatno prvi izbor ako ste ljubitelji popularnog repa!

Iako ova tri repera najčešće nastupaju i snimaju zajedno kao Migosi, Quavo je već zabeležio ogroman broj saradnji u svojoj solo karijeri i našao se u pesmama Liama Paynea, Justina Biebera i drugih, a sada je snimio pesmu sa Rich The Kidom i kolegom iz benda Offsetom! Za pesmu „Lost It“ ekipa je snimila pomalo čudan video u mentalnoj ustanovi, odakle će reper pokušati da pobegne. Idete li na koncert Migosa?

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Najbolji poziv megazvezdama: EXIT je zvanično najbolji festival u Evropi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.