Odlična pesma, odlična ideja: Shawn Mendes predstavlja neobičan spot za pesmu „Lost In Japan“!

Shawn Mendes je pesmu „Lost In Japan“ promovisao još od izlaska albuma, ali ona je svoju slavu još više stekla tek kada je Zedd u septembru objavio fenomenalan remiks!

Po toj analogiji smo zaključili da će Shawn u narednom periodu objaviti spot za pesmu, što se napokon i dogodilo, a spot je, kako smo i očekivali, sniman u Japanu u društvu njihovih lepotica, ali i Alishe Boe iz serije „13 Reasons Why“! Ako niste primetili, pevač je zapravo imao sjajnu ideju za spot jer je uradio scene po uzoru na film „Lost In Translation“ koji takođe ima veze sa Japanom i stvarima koje Shawn u spotu radi – kako vam se dopada sve ovo?

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #192 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

5 thoughts on “Odlična pesma, odlična ideja: Shawn Mendes predstavlja neobičan spot za pesmu „Lost In Japan“!

  1. Moram nešto priznati. Sve danas je pjesme su namontirane,pune repanja, dosadne,a naslovi su neorginalni i glupi. Svi pjevači su samo nepristojno obučeni i spotovi su čiste holivudske gluposti. Današnja pop glazba je čisto smeće. Prije je bilja bolja i ljepša. 90-tih je bila hip-hop,80-tih rock i malo metala,a 70-tih je najboolja! 🎧

  2. Danas ima puno predivnih umjetnika,ali neka glazba je stvarno loša. Holivudski spotovi su postali prosti,dosadni,puni repanja. Tu nema umjetnosti. A neke zvijezde nisu umjetnici već drama-queen te čisti prostaci

  3. Nesto najsavrsenije ikada😍😍Bilo bi odlicnooo kad bi Shawn dosao u Srbiju(mislim da bih sigurno prva kupila kartu hahhah)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.