Rep bitka: Jason Derulo vređao devojku i sina Liama Paynea ali je dobio odgovor istom merom! (video)

U Americi se trenutno prikazuje vrlo zanimljiv šou pod nazivom “Drop the Mic” koji pozdrazumeva da se slavne zvezde bore u rep bitkama, vređajući jedne druge. Do sad najzanimljiviji meč imali su učesnik ovogodišnjeg Exit festivala u Novom Sadu Jason Derulo i Liam Payne!

Jason je prvi počeo sa uvredama pa je odrepovao kako je Liamu najveći uspeh u životu to što je u vezi sa starijom ženom, kako nije dovoljno uspešan kao i da je od momaka u One Directionu on najmanje poznat! Sem toga, Jason mu je poručio da njegov prvi singl zvuči baš loše, ismevao je njegove selfije bez majice i rekao mu da će njegov sin Bear imati problema u školi zbog svog imena!

Liam mu je ipak uzvratio rečima, “Da, moja devojke je starija od mene, ne grešiš, ali starije žene me generalno vole, posebno tvoja mama”. Pogledajte video kao i ko je pobedio!

https://youtu.be/bT0kOFOPjDM

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nema više: Harry Styles "sahranio" sopstvenu seriju!

One thought on “Rep bitka: Jason Derulo vređao devojku i sina Liama Paynea ali je dobio odgovor istom merom! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.