Zvezda “Victoriousa” čeka prvo dete, Ari u suzama!

Zvezde serije “Victorious” i dalje su veoma bliske, toliko da često i razgovaraju o tome kako bi serija mogla da se nastavi jednog dana. To sad potvrđuje i Ariana Grande koje je među prvima čestitala svojoj drugarici Danielle Monet, a koja je saopštila da čeka svoje prvo dete.

Danielle je bila gošća na jednom događaju vezanom za organizaciju koja se bavi pravima životinja, a tamo je ispričala kako je Ariana čula lepu vest. ” Javila sam joj se preko video poziva da bih joj to rekla, a ona je samo plakala, bilo je to slatko i baš posebno. Mislim da su joj suze krenule jer se znamo već toliko dugo, a ja sam prva koja ide kroz ovu novu fazu”, priča ona.

Danille otkriva i da je sve bilo pomalo smešno, jer je Ari poziv dočekala nespremna! “Bilo je baš slatko. Bila je na kupanju u to vreme, a ipak je prihvatila poziv. Izgledalo mi je da je bila usred masaže, pa se trudila da bude tiha. Baš je bilo zabavno!” Danielle ističe i da su njih dvoje još uvek vezane, kao i da će sva njena buduća deca Arianu znati kao “Tetka Ari”.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tačno ili netačno? Tatjana nam šalje svoj kviz o Ari Grande!

One thought on “Zvezda “Victoriousa” čeka prvo dete, Ari u suzama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.