Da li nam je Ariana Grande novim spotom poručila da je trudna?

Neko vreme na internetu se pojavljuju fotke koje navodno potvrđuju da je Ariana Grande trudna, ali mnogi tome nisu pridavali preveliki značaj. Međutim, stvari su se promenile nakon izlaska spota za “God Is a Woman”.

Naime, negde na 1:45 u spotu, možemo videti gomilu Ariana kako igraju a onda se na scenu ušeta velika Ariana, okreće se kameri, baca pogled na svoj stomak koji se širi i eksplodira u cveće. Delu fandoma je to bilo dovoljno da shvati kao njenu objavu da je trudna.

Ipak, sama Ari je krajem juna već jednom odgovorila na takve glasine rečima, “Oh, ovo s*anje će sad da se pojavljuje svake druge nedelje!” a kad je neko od fannova rekao da će ona imati prelepe bebe, pevačica je uzvratila, “Da, apsolutno, ali ne u skorijoj budućnosti.” Šta onda znači Arina trudnoća u spotu? Možda je to samo poruka da su žene te koje donose život u ovaj svet!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Selena je ponovo pokazala koliko voli Arianu Grande! (video)

3 thoughts on “Da li nam je Ariana Grande novim spotom poručila da je trudna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.