Želite li američko izdanje albuma “Reputation” sa časopisom? Obezbedite svoj primerak naručivanjem na Famozi!

Kako smo sve izdanja američkog “Reputation” albuma koje sadrži CD i časopis prodali u roku od dva sata a pritom postoji mogućnost da ih verovatno nabavimo još, otvaramo mogućnost da naručite svoj primerak kako biste ga obezbedili na vreme!

Sve što treba da uradite jeste da odete na našu Famoza Music Shop stranicu ovde i popunite formular za naručivanje – ne zaboravite samo da navedete želite li zeleno ili narandžasto izdanje! Cena će ostati ista kao i do sad, 3299 dinara ali svako ko naruči primerak unapred biće oslobođen plaćanja poštarine koju ćemo mi preuzeti na sebe. Ova ponuda važi do 10. januara!

Nove primerke očekujemo krajem januara ali moramo napomenuti da ne možemo garantovati da će ih biti jer je u pitanju limitirana serija. U svakom slučaju, vi ne plaćate ništa dok ne budete imali svoj primerak u rukama, tako da rizik za vas ne postoji!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #23

9 thoughts on “Želite li američko izdanje albuma “Reputation” sa časopisom? Obezbedite svoj primerak naručivanjem na Famozi!

  1. Najbolji ste Famozo, ali ne pripadam ovom fandomu pa ću dopustiti da ga uzme netko tko je veći fan od mene, znam koliko će im to značiti (isto kao i meni nešto od Jorgea)😉.

  2. Ej Famozo, poslala sam vam post o Jorgeu, napisala sam (za fan action), iako vi najbolje znate da lli to spada u za fan action ili my blog… 🙂 pozdracv

  3. Da,ja sam sada iz BiH i zelim naruciti ali kako cu vam isplatiti kada mi bude dosao?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.