Čestitamo ujaku: Zaynova 17-godišnja sestra rodila ćerku!

Zayn je i tokom rada sa bendom One Direction bio tajanstven, a njegova misteriozna priroda nije se promenila ni kasnije, jer on i sada retko izlazi u javnost osim kad je u pitanju nova muzika. Samim tim njegov privatan život je za nas medije vrlo zatvoren, a njegov odnos sa porodicom takođe se čini vrlo čudnim, jer on ne komentariše uopšte radosti svoje sestre, koja se nije samo udala, već je ovih dana dobila i prvo dete!

Da podsedimo, Zaynova sestra Safaa (koja ima samo 17 godina, ali je to za njihove kulture uobičajeno) u septembru se udala, a zatim je prvih dana novembra već objavila svetu da je u poodmakloj trudnoći već nekoliko meseci, i da će dobiti ćerku, što se i dogodilo ovih dana! Safaa i njen 18-godišnji suprug Martin Tiser dobili su ćerkicu koju su nazvali Zaneyah (ime podseća na Zayn, zar ne?), a na Instagramu objavili su njenu fotku s prekrivenim licem, gde su otkrili ime bebe i koliko je teška!

Safaa je u novembru otkrila da je trudna dosta dugo jer je već bilo moguće ustanoviti pol bebe, a kada je saznala da očekuje ćerku, ona se jako obradovala i proslavila je žurkom u svetloroze ambijentu i uskoj haljini koja joj ističe stomak. Nije poznato da li je Zayn došao na ovu svečanost, niti da li je već došao da obiđe bebu, jer on i dalje nema nameru da deli svoj privatan život sa svetom, a po svemu sudeći Zayn uopšte nije ni blizak sa čitavom familijom. Safaa je inače najmlađi član porodice Malik i još se školuje.

Pročitajte još  Zayn Malik spreman za okršaj: Ne plašim se Little Mixa!

Nije najjasnije ni u kakvom je Zayn odnosu sa svojom bivšom devojkom Gigi Hadid, jer se u poslednje vreme šuška da su se vratili jedno drugom!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.