Nešto se “kuva”: Da li su Gigi i Zayn opet zajedno?

Krajnje neobičan način da saznamo da se nešto ponovo “zakuvalo” između bivšeg člana One Directiona, Zayna Malika, i njegove bivše devojke, modela Gigi Hadid. Gigi je na Instagram postavila sliku koju samo jako pažljivi fanovi mogu da razumeju, što je u nekima probudilo ozbiljne sumnje da se ovaj par možda ponovo pomirio.

Na svom Instagram storyju, Gigi je podelila sliku kuhinje sa mnogo razbacanih sastojaka. Međutim ako pažljivo pogledate sastojke, možete videti da su to sastojci za čuvenu pasta salatu, recept ni manje ni više nego Zaynove majke, Trishe Malik. Trisha je Giginu sliku repostovala, a potom postavila stari snimak na kome Gigi izjavljuje da joj je omiljena kuhinja “kuhinja majke njenog dečka”, koji je tada bio Zayn.

Naravno gomila ljudi je pojurila na Twitter da iskaže svoje mišljenje o potencijalnom pomirenju Zayna i Gigi. Neki su skoro ubeđeni da se par pomirio, neki prave teorije zavere da su samo prijatelji, dok neki uopšte ne misle da je to moguće. Mada, jedno je sigurno, svi bi jako voleli da ih vide zajedno posle 10 meseci razdvojenosti.

Jedan zbunjeni fan napisao je: “Čekaj. Gigi sa Zaynovom mamom. Da li to takođe znači da je Gigi sa Zaynom? Ili samo kuva sa njegovom mamom? Šta.” Jedan fan misli da su Gigi i Zayn potajno zajedno: “Prijateljstvo može ostati čak i ako se veza okonča. Možda su Zayn i Gigi zajedno ponovo već duže vreme, ali tek sada se pokazuju … Zain je najdiskretniji momak kojeg sam ikad video, on nam ionako daje samo mali procenat svog života.”

Pročitajte još  Novka nam šalje još svojih fantastičnih crteža!

Tako da, ovo zaista jeste velika mogućnost. Ostaje nam da sačekamo i da vidimo da li su oni stvarno ponovo zajedno, a s obzirom na to da nije mnogo prošlo od Giginog raskida sa Tylerom Cameronom, vrlo je moguće da su glasine istinite.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Nešto se “kuva”: Da li su Gigi i Zayn opet zajedno?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.