Pet detalja iz spota Ariane Grande „7 Rings“ koje morate primetiti!

Ariana Grande već danima najavljuje svoju novu pesmu „7 Rings“ koja je danas objavljena zajedno sa veoma ružičastim spotom koji je snimila sa drugaricama koje su i inspirisale pesmu – u spotu i pesmi se svakako nalaze skrivene poruke koje bi trebalo da razumete ako ste Arianator, a mi ćemo sada izdvojiti pet momenata!

1. Povratak na „Thank U, Next“

Ari je istim zvucima počela i spot za „Thank U, Next“ i za „7 Rings“, ako pažljivo poslušate prve sekunde! To praktično znači da je Ari još kad je objavila „Thank U, Next“ ubacila isečak iz „7 Rings“ i dala nam ga ispred nosa ali mi to nismo znali!

2. Šest najboljih prijateljica

Ariana je možda izgubila verenika, ali ovom pesmom poručuje da ima dovoljno prijatelja da ceni što ima takva prijateljstva – sve one nose čuveni Tiffany & Co. nakit, sudeći po priči da je pesma nastala kada je Ari kupila sedam prstenja tamo!

3. Prijateljica Maca Millera

Pevačica i tekstopisac Njomza bila je veoma bliska prijateljica pokojnog Maca Millera, a upravo ona dobila je jedan od sedam prstenja, pa se pojavila i u spotu – čini se da se Ari i ona danas sjajno slažu.

4. Toulouse

Pročitajte još  Ariana Grande prvi put pala na svom koncertu! (video)

Arino kuče Toulouse takođe se pojavilo u spotu ako bolje pogledate, a kako ona kaže, to se desilo sasvim slučajno! „Nismo mislili da Toulouse bude u spotu ali bukvalno nije hteo da napusti set i skloni se“ našalila se ona.

5. Konjski rep

Ariana je po svom konjskom repu postala toliko poznata da je on sada praktično njen zaštitni znak! Kao što znamo, ova neverovatna dužina njene kose nije ni blizu prave kose, već su to ekstenzije kojih ima mnogo zbog toga što je svoju prirodnu kosu uništila na setu „Victoriousa“ – ova situacija takođe je dobila svoj prostor u pesmi! „Sviđa ti se moja kosa? Hvala, baš sam je sad kupila“ peva ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #210 - Glasajte za sve omiljene pesme!

2 thoughts on “Pet detalja iz spota Ariane Grande „7 Rings“ koje morate primetiti!

  1. Jako mi se sviđa što su Ari i Njomza postale prijateljice. Stvarno se slažu jedna uz drugu, ali i u jako dobrim odnosima su

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.