Zašto videi u kojima V iz BTS-a šeta ulicom imaju milione pregleda?

Kad je V iz BTS-a nedavno snimljen dok se opušteno vozi metroom u Južnoj Koreji, to je izazvalo pravu senzaciju! Momci zbog svoje slave retko imaju priliku da žive kao sav normalan svet, ali upravo je V sad ponovio nešto slično, i to u formi dva videa gde ga vidimo kako se opušteno šeta i uživa u hrani.

Naime, na Twitter profilu grupe objavljena su dva videa u kojima je V u društvu svog prijatelja, glumca Choi Woo Shika, čiji je film “Parasite”, nedavno dobio Screnen Actors Guild Award, i to kao prvi film van engleskog govornog područja koji je uspeo u tome! U prvom videu, njih vidimo kako se šetkaju trotoarom, a kad V kaže, “Hajmo putem”, Choi mu odgovara, “Hajde da to uradimo.”

U drugom videu, njih vidimo kako mirno sede u parku i jedu ne progovarajući ni reč! Naravno, sve ovo treba da ima komičnu, gotovo nadrealnu crtu, jer je sve tako mirno i tiho, što se nikako ne vezuje za BTS. Prosto da se pitate kako je sve ovo snimljeno u sred dana, a da ih fandom nekako nije nanjušio! Inače, V i Choi su dugogodišnji prijatelji i viđaju se kad god mogu. Sa njima su često i glumac Park Seo Joon, reper Peakboy i pevač Park Hyung Sing. Njihova neformalna grupa ima i ime – Wooga Crew. Dok Choi sa nestrpljenjem očekuje dodelu Oskara gde je njegov film nominovan, V je trenutno u gradu kako bi promovisao novi BTS singl “Black Swan”. To što su se slučajno našli u istom gradu u isto vreme zato su morali da obeleže na neki način, a oba videa već imaju preko pet miliona pregleda! BTS će vrlo brzo najaviti i datume svoje svetske turneje, ali nažalost, svi znaci su da će ona biti prilično skromna kad je reč o našem kontinentu.

Pročitajte još  Zašto je J-Hope ubedljivo najnepopularniji član BTS-a?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Zašto videi u kojima V iz BTS-a šeta ulicom imaju milione pregleda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.