Zabavni park tuži Taylor Swift zbog imena njenog novog albuma!

U poslednje vreme pitamo se kakvi fenomeni sve mogu da vrte oko Taylor Swift, jer ona čak ni kada nema nikakvu nameru da privuče pažnju, uspe da dođe do “problema” i kontroverze. To se naročito moglo primetiti krajem 2020. i početkom ove godine – pevačica je, recimo, imala svoj mural u rodnom gradu Nešvilu, u kom bi i trebalo da ima mural kao neko ko je najpoznatija ličnost iz tog grada, i kantri ikona, ali ju je grad prekrečio i zamenio drugim izvođačem! Tu nije kraj glupostima koje joj se dešavaju, jer je nova vest da je tuži jedan zabavni park – sad se verovatno pitate šta može da stoji iza toga!

Naime, zabavni park u Juti koji je podneo tužbu nosi naziv “Evermore”, kao što se zove i Taylorin poslednji alternativni album koji je objavila ove zime. Park tvrdi da je pevačica ovim gestom ugrozila zaštitni znak parka, i da je njihov portal naišao na ogromnu gužvu nedelje kada je album pevačice objavljen.

Taylorini advokati su imali jasan odgovor – da za ovakvu tužbu nema nikakve osnove! Osim što ne postoji osnova za tužbu, ne postoji ni razlog da se park žali, jer su sami priznali da je interesovanje za park poraslo i da je slučajno dobio i nove marketinške mogućnosti!

Pročitajte još  Ariana Grande i Taylor Swift pokorile iHeartRadio Music Awards!

Taylor, u međuvremenu, ne obraća pažnju na neosnovane tužbe, i umesto toga radi nešto lepo za svoje fanove. Naime, na Kelly Clarkson šou ovog petka gosti su bili 11-godišnja Emerson Weber i njen tata, koji su dobili pismo od Tay lično! Emerson ima jednu lepu naviku da piše pisma, i od maja prošle godine napisala ih je na tonu, a ovaj lep gest posebno se dopao Tay, pa joj je ona poslala ručno napisano pismo ukrašeno njenim crtežom, u kom joj je napisala kako je sve ovo “ludo” i preslatko! Emerson je u pismima, naravno, izražavala ljubav prema Tay!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Velikodušno: Taylor Swift donirala preko 100.000 dolara borcima za LGBT prava!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.