Puna iznenađenja: Taylor Swift se iznenada pojavila u klubu u Nešvilu, vratila se kantri korenima! (video)

Taylor Swift je sada pop ikona, ali nekada je bila devojčica iz Nešvila puna snova o pisanju sopstvene muzike. Sada je jedan od najčuvenijih tekstopisaca današnjice, ali ona ne zaboravlja da su njeni koreni u Nešvilu!

U subotu uveče održan je poseban uskršnji koncert u čuvenom Bluebird klubu u Nešvilu, a prilikom nastupa Craiga Wisemana, pevač je šokirao publiku kada je pozvao Taylor Swift da mu se pridruži na bini! Publika je ustala i oduševljeno je dočekala. „Veliko hvala Bluebird Cafeu. Mislim da se svaki tekstopisac u ovom gradu oseća kao ja sada, ovo je posebno mesto gde osećamo sve što je autor želeo da predstavi svetu“ započinje Taylor.

Tay i Craig usput su zbijali šale kako je ona ukrala viski sa Edom Sheeranom na jednoj njegovoj žurci, a najveći momenat večeri bio je kada je Tay zapevala „Love Story“. Tu pesmu su zamalo ona i Craig napisali zajedno, ali Craig je nije baš najbolje razumeo, pa je Taylor nastavila u svom pravcu i ipak je dovršila. Ipak, Tay zna da je u Nešvilu naučila najvažnije lekcije kada je u pitanju pisanje pesama – sve što je potrebno su tri akorda i jednostavan koncept. „Kada pesma govori istinu, čak ni ne razmišljam puno o tome. Nemam problem s tim da vrtim tri akorda“ rekla je ona. Njena formula očigledno zaista uspeva!

Pročitajte još  I Taylor Swift stigla do 100 miliona na Instagramu, lakše od Ari i Sel!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Puna iznenađenja: Taylor Swift se iznenada pojavila u klubu u Nešvilu, vratila se kantri korenima! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.