Veza Tini i Sebastiana Yatra se pretvara u noćnu moru u novom spotu!

Tini Stoessel i Sebastian Yatra nastavljaju tamo gde su stali sa pesmom “Cristina” pa su sad izbacili pesmu i spot pod nazivom “Oye”. Sebastian je u četvrtak najavio da je ovo tužna pesma, a takav je i spot koji se završava na taj način da je jasno da će biti i nastavka u narednim mesecima!

U spotu vidimo Tini i Seba kako glume sami sebe. Dok je on na turneji, Tini je u studiju i snima pesme. Međutim, u jednom momentu ona odlučuje da ostavi sve i poleti mu u zagrljaj! Ipak, tad se dešava nešto što će skroz promeniti stvari.

Za razliku od spota, u stvarnosti ljubav između njih dvoje cveta, a Sebastian je nedavno i objasnio da je razlog tome to što su oboje otvoreni, razumeju jedno drugo i slažu se oko svih stvari. “Kad se razumete i donosite odluke tako da vam je druga osoba prioritet, to je onda nešto zdravo”, priča je on.

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Arijana nam šalje kviz o liku Violette!

8 thoughts on “Veza Tini i Sebastiana Yatra se pretvara u noćnu moru u novom spotu!

  1. Malo tuzno,nadala sam se da ce da bude srecan kraj ali nije…ali ipak dobra je pjesma,ritam i muzika

  2. Pesma je predobraaa… Slusala bih je i dan i noc! Potreban je 3 deo Cristine, moze i film hahaha…

  3. Famozo imate li i kakvog kontakta sa Joomboosom? Ako imate mozete li molim vas reci im da na svom portalu i casopisima pisu o Tini. Vidim sve druge zvezde u casopisima osim nje.

    1. Nažalost ne, ne utičemo na to. Možda smo vas mi razmazili, slabo primećujemo da je bilo ko drugi spominje.

      1. Pa vidim na ostalim slicnim portalima da je dosta spominju, ali na Joomboosu ne. Jedina objava o njoj na njihovom portalu je bila 2013. i dalje nisu nista pisali o njoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.