Vogue nema dilemu: Selena i The Weeknd su najlepši par na Koačela festivalu!

Stvari između Selene Gomez i The Weeknda očigledno savršeno funkcionišu – sve nam govori kako su oni veoma srećni a to je potvrdio i Koačela muzički festival koji se održava vikendom u Kaliforniji a gde su njih dvoje bili veoma zapaženi!

Kako piše najčuveniji modni časopis na svetu Vogue, Selena je učinila pravu stvar jer je preskočila čoker i krunu od cveća kakva se tradicionalno nosi na ovom mestu veće se odlučila na prelepu haljinicu sa cvetovima uz odgovarajući šalčić. Na taj način, ona je delovala kao zgodna devojka iz vestern filma, što se uklapa u ambijent kalifornijske pustinje gde se ovaj festival i održava!

The Weeknd kao da je gledao kako će najbolje da se uklopi pa se i on “uplavio” uz odgovarajuću košulju i farke a nosio je i vrlo slične bele patike kao njene. Koačela je inače specifična po tome što se održava samo tokom dva vikenda – ovaj je bio prvi a videćemo hoće li se njih dvoje vratiti i narednog petka, subote i nedelje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

8 thoughts on “Vogue nema dilemu: Selena i The Weeknd su najlepši par na Koačela festivalu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.