Ruku pod ruku: Selena i The Weeknd umalo dočekali zoru u restoranu!

Veza Selene Gomez i The Weeknda možda je na početku ali očigledno je da su njih dvoje sve bliskiji, sudeći makar po tome što su ponovo viđeni na dejtu u Holivudu odnosno u restoranu Dave & Buster u kome su ostali sve do tri ujutru!

Interesantno, njih dvoje nisu bili sami s obzirom da su im se pridružile dve veoma poznate face – reper French Montanta odnosno glumac Jaden Smith. Sel i The Weeknd zajedno su otišli kući a sve vreme su se držali za ruke!

“Selena je bila tako srećna a Abel je bio veoma opšuten. Držali su se za ruke kad su izlazili i može se videti da zaista uživaju kad su zajedno. Selena je veoma opuštena sa njim i možete videti kako joj oči sijaju. Očigledno je da su opčinjeni jedno drugim!”, piše E! News

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez poručuje fandomu: Iz srca vam kažem, dobri ste takvi kakvi jeste!

2 thoughts on “Ruku pod ruku: Selena i The Weeknd umalo dočekali zoru u restoranu!

  1. I kazete da objavite spot za svaku zvijezdu,ispada da objaite samo za Tini.I to tinin spot u fresh news a taylorin i zaynov nema ni traga ni glasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.