Selena Gomez: Rođena sam u pogrešnoj dekadi!

Intervjui sa Selenom Gomez uvek su puni zanimljivosti, a u najnovijem za Grammy ona je pričala pored muzike o opsesiji sirom i starim vremenima!

Sel je u 73 pitanja za Vogue između ostalog rekla da bi bila kuvarica da nije glumica i pevačica, a sada je odgovorila i šta bi najradije srpemila! “Ja sam luda za sirom, bilo bi mnogo sira. Zapravo cela večera bi bila na temu sira, hleb sa sirom, paradajz…” Takođe ističe da je jedno od njenih omiljenih jela piletina sa čedar sirom i brokolijem.

Na kraju je pomenula da smatra da je rođena u pogrešnoj dekadi i rekla koji period je za nju bio najlepši – “Mislim da se svako ovako oseća u nekom trenutku svog života. Mislim da bih ja najradije bila rođena krajem 60-ih i početkom 70-ih, mislim da je to ogroman period za muziku, osećam da bi ta era bila kul“ zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Radost za Selenatore: Danas možete osvojiti novi "Revival" CD!

3 thoughts on “Selena Gomez: Rođena sam u pogrešnoj dekadi!

  1. Realno, ne valja nikad biti rođen xD Msm, sad tehnologija uništava svijet, ali prije su bili ratovi na našim prostorima, a i žene su bile ''muško vlasništvo'', tako da jbg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.