Više od gosta: Jorge Blanco ostavio jak utisak na AMA 2016, prva zvezda “Violette” koja je pozvana na ceremoniju!

jb

Jorge Blanco pravi je mađioničar jer iako još uvek nema iza sebe solo album, uspeo je da dobije poziv za American Music Awards i dobije i dosta vremena na ekranu, s obzirom da smo ga videli u intervjuu na crvenomp tepihu.

Opisan kao talentovani muzičar i glumac, Jorge je rekao da jedva čeka šou i da sve izgleda sjajno a onda je pričao i o kandidatima za muzičara godine pa je rekao, “Mislim da svi zaslužuju nagradu jer su svi imali odličnu godinu. Ako me pitate da odaberem jednu, odabrao bih Rihannu. Ona ima svoj klasičan stil”.

Jorge nam je i preko svog Snapchata pokazao kako je sve to izgledalo na samoj ceremoni pa savetujemo da to pogledate jer je sve dosta drugačija nego kad gledamo režirani prenos! Šta je bio cilj ove posete? Svakako to da svet malo bolje upamti Jorgea i da njemu omogući da se poveže sa važnim ljudima muzičke industrije. Nema sumnje da je on u tome i uspeo!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Emina proverava vaše znanje o Jorgeu Blancu!

8 thoughts on “Više od gosta: Jorge Blanco ostavio jak utisak na AMA 2016, prva zvezda “Violette” koja je pozvana na ceremoniju!

  1. Prelepo, odlicno je za nastavak njegove krijere. 😀
    A i super se obukao. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.