Konačno: Jorge Blanco ponovo u studiju, priprema se za koncerte sopstvene muzike!

14504869_1596249797350784_7628029438600413184_n

Jorge Blanco imao je svoj prvi nastup nedavno na jednom festivalu u Nešvilu ali Jorgisti nisu baš dobili to što su hteli, s obzirom da je on izveo samo dve pesme legendarnog muzičara Princea. Ipak, izgleda da njegovi pravi koncerti nisu daleko!

Jorge je rano jutros po našem vremenu objavio fotku iz studija u Los Anđelesu uz komentar: “Prvi put da vežbamo moju muziku”. Na fotki vidimo veliki broj muzičara koji mu pomažu u tome a koji će mu možda praviti društvo na budućoj turneji!

Ipak, pre toga Jorge mora da završi album a to još uvek nije tako blizu. Kako je on već ispričao Jorgistima u jednom od chatova na Facebooku, ideja je da to kraja godine izađe prva pesma a album i turneja usledili bi nekoliko meseci kasnije. Do tad, ostaje nam da beskrajno u krug vrtimo 30 sekundi iz pesme “Maria” koja je odavno stigla na internet.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jorge Blanco i mi: Ima li nade i šta zaista može da se uradi u vezi njegovog dolaska?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.