Vidimo se tamo: Famoza će biti na Balkan Tube Festu, spremamo vam iznenađenja!

untitled-32

Kao što znamo, u subotu i nedelju očekuje nas novo izdanje Balkan Tube Festa koji će na jednom mestu okupiti praktično sve naše najpopularnije jutjubere a tokom ta dva dan bićete u prilici da se družite i sa Famoza ekipom ali i osvojite ponešto lepo!

Balkan Tube Fest idealna je prilika da upoznamo vas koji niste samo naši čitaoci već nam puno pomažete da Famoza bude bolja! Želimo da čujemo vaše mišljenje o tome kako da sajt i sve što radimo bude još bolje a bićete u prilici da pričate i sa nekim posebnim gostima na našem malom štandu!

Osim toga, pripremamo vam i lepe i vredne poklone – na tome još radimo a šta je tačno u pitanju saznaćete narednih dana! Da li idete na Balkan Tube Fest i hoćete li nas posetiti tamo?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza sa Va Vanom, Leni, Stuberima, Leom Stanković... Kako je izgledao Balkan Tube Fest iz ugla njegovih zvezda?

11 thoughts on “Vidimo se tamo: Famoza će biti na Balkan Tube Festu, spremamo vam iznenađenja!

  1. Famoza,kada ce i druge zemlje biti u prilici da osvoje neki CD?Molim vas odgovrite. :'(

  2. Jaooo super
    Ja ne idem posto zivim u Prijepolju koje je btw oko 360 km od Beograda tako daaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.