Veliki Famoza giveaway na Balkan Tube Festu: Pokloni za Directionere, Beliebere, Tiniste…

ko-smo-artikal-1

Već smo vas obavestili da će Famoza ne samo imati svoj štand na Balkan Tube Festu koji se održava ove subote i nedelje u Sava centru u Beogradu već i da ćete tokom oba dana biti u prilici da se družite sa Famoza ekipom koja uključuje našu voditeljku Mariju Pantin ali i jutjbere, Nađu Stanojević, Nenad i Ziju odnosno Andriju Jo. Sad možemo otkriti i da smo vam pripremili puno lepih nagrada!

Iako vam već pola godine svakog meseca na našem portalu poklanjamo vredne nagrade, za Balkan Tube Fest sačuvali smo neke zaista jako lepe i vredne poklone a njih je čak 11. Osećali smo se najviše dužni Directionerima pa ćemo tako pokloniti čak četiri knjige “One Direction – Ko smo” kao i isto toliko One Direction godišnjaka! Sa druge strane, Tinisti i Swiftieji mogu se radovati CD-ovima jer ćemo pokloniti po jedan “1989” Taylor Swift odnosno “Tini”, Martine Stoessel. Na kraju, za Belieberke pripremili smo slatku majicu na bretele, uvezenu iz Italije!

Zato, ovo je još jedan razlog da nas posetite na Balkan Tube Festu gde ćemo biti prisutni i u subotu i u nedelju i to od 12 do 18h! Vidimo se tamo!
P.S. Naravno da znamo da ne možete svi da dođe na BTF – i u oktobru ćemo vam preko portala deliti muzičke CD-ove, kao i do sad!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

13 thoughts on “Veliki Famoza giveaway na Balkan Tube Festu: Pokloni za Directionere, Beliebere, Tiniste…

  1. Aaa baš mi je žaoo što ne mogu da dodjem,nemam ni sa kim a bas mi se ide 🙁

  2. Na zalost, ne mogu doci. Ali bar mi je drago zbog ostalih directionerki. Famozo, da li cete praviti jos ovakvih giveaway-a za directionere? <3 <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.