Danas počinje BTF, očekujemo vas na Famoza štandu!

famoza balkan tube

Balkan Tube Fest danas će tačno u podne otvoriti svoja vrata za posetioce iz čitavog regiona a mi se nadamo da ćete u pauzi druženja sa najvećim jutjuberima sa naših prostora pronaći malo vremena da obiđete i nas!

Famoza štand biće otvoren i u subotu i u nedelju od 12 do 18h a pripremili smo vam više od 10 vrednih nagrada kao i mogućnost da upoznate našu voditeljku Mariju Pantin ali i naše jutjubere i Famoza snepere, Nađu Stanojević, Andriju Jo kao i Nenada i Ziju koji su svoj dolazak najavili i videom. Kao što smo rekli, sa svih četvoro jutjubera možete da se družite od od 14 do 15h u subotu a u nedelju sa Nađom i Andrijom.

Kad je reč o nagradama, danas možete osvojiti dva 1D godišnjaka, dve 1D knjige i jedan Tini CD! Na našem štandu dovoljno je odgovorite na jednostavno pitanje i možete se nadati nagradi a dobitnike ćemo proglasiti u 16h a oni svoje nagrade mogu pokupiti do 18h!

Naravno, bićete u prilici da razgovarate i sa članovima našeg tima – urednikom portala Vladimir Dolapčevim, što idealna prilika da dobijete sve odgovore vezano za sajt a i naravno da saznate šta vam spremamo i kako stoji situacija kad je reč o koncertima. Nama je veome važno da čujemo vaše mišljenje! Zato, vidimo se tamo!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  U septembru ponovo u Beogradu: U Banjaluci održan još jedan spektakularan Balkan Tube Fest!

2 thoughts on “Danas počinje BTF, očekujemo vas na Famoza štandu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.