“Victorious” se vratio, Ariana i ekipa presrećni!

“Victorious” je serija koja je obeležila odrastanje jedne čitave generacije, a i danas je veoma omiljena i u našim krajevima. Ipak, od ogromnog značaja za rast njene popularnosti biće to što se ona sad prikazuje i na Netflixu, kao najpopularnijoj platformi za strimovanje u Americi, pa i svetu. Uostalom, pogledajte koliko je to oduševilo Arianu Grande i ostatak ekipe!

“Victorious je doda na Netflix ove nedelje i jako je kul videti vas kako se podsećate početka emitovanja. Morala sam da podsetim snimanja u tu čast”, napisala je Victoria Justice uz hešteg ‘zauvek najbolji prijatelji'”. Na njene reči reagovala je Ariana sa emodžijima ” 🖤🥺 ” a kad je neko u komentaru konstatovao da im je ekipa “Victoriousa” omiljena, ona je odgovorila, “I meni je.”

Reagovao je i ostatak ekipe, od večite namćorke iz serije Elizabeth Gillies koja je objavila plačuće emodžije, do Matta Bennetta, Leona Thomasa i Avana Jogie koji nisu bili manje emotivni! Čitava ekipa još uvek se nije oprostila od želje da snime nastavak i završe ovu priču, a emitovanje starih epizoda na Netflixu samo će pomoći da se to i desi! Ipak, to i dalje neće biti lako.

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  Piers Morgan otvara dušu: Evo kako je izgledao moj razgovor sa Arianom Grande!

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on ““Victorious” se vratio, Ariana i ekipa presrećni!

  1. To mi je bila omilje a serija i bilo bi ekstra kada bi se jednom nastavila ta serija 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.