Victoria Justice još jednom pokazala da je u dobrim odnosima sa Arianom!

Rano ujutru oko 2 sata po našem vremenu održana je ovogodišnja dodela Kids’ Choice Awardsa u Americi, a oni su možda među jedinim ceremonijama dodela nagrada koja je odbila da odloži ili otkaže uručenje nagrada zbog pandemije virusom Korona. Međutim, nije baš sve kako zvuči, zvezde se nisu okupile na jednom mestu, niti je dolazilo do okupljanja bilo kakve vrste jer bi to ugrozilo zdravlje svih, već je ovog puta dodela nagrada održana na malo drugačiji način od kojeg smo navikli, a to je online!

Jutros smo pisali o zvezdama koje su zabeležile pobedu, a Victoria Justice je sve oduševila kao voditeljka upravo iz svog doma koji je ukrasila uz pomoć svoje porodice. Čitav ambijent zračio je narandžastim nijansama koje su presečene belom bojom, tačnije sve su krasili baloni i cveće. Vic je proglasila Ari omiljenom ženskom umetnicom treću godinu za redom i bila je poprilično oduševljena. “Ovogodišnja pobednica za omiljenu žensku umetnicu je moja dobra prijateljica i koleginica iz “Victorious” ekipe – Ariana Grande,” rekla je Victoria.

Zatim se oglasila i Ari koja je prihvatila dobijenu nagradu i imala je lepe reči. “Veoma sam zahvalna. Nickelodeon će uvek zauzimati veliko mesto u mom srcu, ne samo zbog “Victorius-a” i “Sam & Cat”, već i zbog sjajnih godina koje sam provela radeći sa njima, već i zbog Sunđer Boba, znate? Uvek mi je bila čast da budem deo ovoga,” izjavila je Ariana. “Želim da vam se zahvalim što ste me učinili vašom omiljenom ženskom zvezdom. Stvarno cenim to i mnogo vas volim. Hvala vam puno, volim vas,” zaključila je Ari. Izgleda da nema razloga za brigu, jer nema zle krvi između Vic i Ari!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Victoria Justice

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Anđela nam šalje kviz o Ariani Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.