Marcus i Martinus sa Lukom Ilićem: Biće ludo kad se vratimo u Srbiju!

Nije nikakvo čudo da poznate zvezde razmene koju reč, ali ono što oduševljava jeste iskreno prijateljstvo koje Marcus i Martinus gase sa mladim fudbalerom iz Srbije, Lukom Ilićem. Sve to krunisano je njihovom prvom Instagram Live sesijom koja je bila izuzetno zanimljiva!

Marcus je probio led i konstatovao da je ovo prvi put da uopšte razgovara sa Lukom, iako se oni znaju toliko dugo! Nakon kraće priče o aktuelnoj verziji FIFA igre, Marcus je konstatovao, “Znaš, kad se sretnemo, moramo igrati malo FIFA”, na šta je Luka pristao. Mladi muzičar potom je pohvalio fudbalera rečima, “Uzgred, engleski ti je odličan, uopšte ne zvučiš kao da si Srbin”, na šta je Luka odgovorio osmehom. On je potom pojurio po Martinusa koji je nešto petljao u donjem delu kuće, pa su braća uskoro bila zajedno! I Martinusa je zanimala partija FIFA, ali su sva trojica zaključila da bi prvo trebalo da igraju Luka i Martinus koji sebe ocenjuju kao prosečne igrače, dok Markus spada u bolje! “Ja ću da vas gledam, pa ću igrati sledeću utakmicu”, kaže on i navlači na glavu istu kapu kao Martinus, garantovano da bi on otežao kako ih raspoznajemo!

Sve vreme naravno išla je tona komentara MMera, pa je Luka u jednom momentu izustio, “Vidite ovo, moram ovo da vam kažem. Svi vas zovu da se vratite u Srbiju. Zato morate se vratiti.” Momci kažu da su svesni toga! “Vidimo to, ludo je skroz, volimo sve fanove iz Srbije, to će biti neverovatno. Možda i tebe sretnemo, puno putuješ. Moramo i da odigramo fudbal uživo”, kaže momci kojima je Luka poklonio kopačke! “Prošli put kad smo bili zajedno u Beogradu, ja sam bio tu sa reprezentacijom”, pojašnjava Luka. “Ludo je videti kako ti dobro, posebno sa tom opasnom levom nogom”, kaže Marcus i dodaje, “Ja umem da koristim obe noge. Moja desna noga je preciznija, a sa levom jače šutiram”. Nakon toga, Martinus se ubacuje rečima, “Ja imam samo desnu nogu, leva kao i da ne postoji!”

Pročitajte još  Marcus i Martinus: Već godinama ne možemo da odemo na miru ni do prodavnice!

Na pitanje kakvo je vreme tamo kod njih, Marcus kaže da je temperatura konačno malo viša! “Vreme u Norveškoj je generalno dobro, ali mi smo skroz na severu, pa je hladnije”, kaže on, a Martinus dodaje, “Snega više nema, pa možemo da igramo fudbal napolju u dvorištu. Super je, konačno možemo da namirišemo travu.” Nakon toga, razgovor je priveden kraju, ali ne pre nego što je Emma uletala sa komentarom “LOL”, jer joj je valjda smešno koliko su njena velika braća fascinirana Lukom! Dakle, već vidimo da moramo organizovati neku utakmicu u FIFA kad se momci vrate! Ima li MMera koji umeju da igraju?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #115 - Glasajte za pet omiljenih pesama svakog dana!

2 thoughts on “Marcus i Martinus sa Lukom Ilićem: Biće ludo kad se vratimo u Srbiju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.