Da nije Sunđer Bob? Ariana Grande piše muziku za film!

Ariana Grande podiže stvari na viši nivo! Pevačica i tokom svoje svetske turneje nastavlja piše nove pesme, ali pravo iznenađenje je što radi na muzičkoj podlozi za jedno filmsko ostvarenje i to u tandemu sa čuvenim tekstopiscem Savanom Kotechom koji potpisuje brojne svetske hitove.

Ari je odgovarajući na pitanja fandoma na Twitteru 4. juna napisala, “Osim što pišem muziku za sebe, radimo i na muzičkoj podlozi za film”, rekla je Ari, i tagovala Savana. Nakon toga, ona je dodala “Nema više pitanja”, duhovito poručivši da više ništa ne sme da otkriva!

Arianatori su se odmah bacili na teoretisanja, pa je prva pomisao da Ari piše pesme za novi “Sunđer Bob film”! Ta teorija potiče od toga što je ona nedavno objavila na Instagram Storyju video gde peva jednu pesmu iz epizode ove serije! Takođe, moguće je i da Ari piše muziku za Brodvej, odnosno za mjuzikle koje toliko voli i u kojima je započela svoju karijeru.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza otkriva: Šta sve znamo o Arianinom albumu "Moonlight"!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.