Arianatori ljuti: Ariana Grande baš ne voli jednu svoju pesmu sa albuma „Dangerous Woman“!

Ariana Grande je u periodu od šest meseci snimila tako mnogo pesama da je čak objavila dva albuma, što je velika retkost. U svom tom mnoštvu pesama, Ari sigurno ne može podjednako da obožava svaku pesmu koju je snimila tada ili pre tih albuma, pa se tako među apsolutnim favoritima fanova nađe i neka pesma koja za Ari više nije ništa posebno.

To je slučaj sa jednom od pesama sa albuma „Dangerous Woman“, a u pitanju je „Touch It“, jedna od pop pesama koje su među fanovima apsolutno omiljene! Fanovi su shvatili da Ariani ovo baš i nije omiljena stvar, dok za „Borderline“, jednu od retkih saradnji sa albuma, kaže da je odlična! „Ljudi i dalje slušaju ’Borderline’“ napisao je jedan fan, a Ari mu je odgovorila: „Slušam i ja“!

Jedan fan je bio ljut što Ari ceni pesme poput „Borderline“ a potcenjuje „Touch It“, pa je tvitovao: „Ariana voli ’Borderline’ ali misli da je ’Touch It’ dosadan, OK“ napisao je on, a Ari mu je prosto odgovorila: „U pravu sam.“ U ovoj situaciji, naša redakcija se slaže sa izborom fanova i kaže da je „Touch It“ ipak bolja pesma od „Borderline“, a šta vi kažete?

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Danas stiže pesma i spot u kojoj pevaju Justin Bieber, Ariana Grande, Shawn Mendes, Miley Cyrus...

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

3 thoughts on “Arianatori ljuti: Ariana Grande baš ne voli jednu svoju pesmu sa albuma „Dangerous Woman“!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.