Uhapšena Lauren Jauregui iz Fifth Harmony, nosila veliku količinu droge!

Članica benda Fifth Harmony uhapšena je danas po našem vremenu na aerodromu u Vašingtonu a nakon što je pokušala da u avion sa sobom prenese čitavu kesu droge marihuane na putu za Brazil!

Kako prenose mediji, Lauren je prošla prvu kontrolu na aerodromu ali su onda službenici odlučili dodatno da je provere pa su pronašli narkotike u njenom ručnom prtljagu. Nakon toga, policija je odmah uhapsila Lauren i sprovela je zatvor! Time je ona napravila veliki problem svom bendu s obzirom da one za danas imaju zakazan nastup upravo u Brazilu!

Nije uopšte jasno je Lauren ovo uradila znajući da je to potpuno ilegalno a aerodromi su najgora mesta na svetu za pokušaj krijumčarenja bilo čega! Lauren će verovatno biti brzo puštena uz kauciju i nadamo se da će mnogo naučiti iz svega.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Halsey: Rekla sam devojkama iz Fifth Harmonyja da slome nogu pa sam ja slomila stopalo!

2 thoughts on “Uhapšena Lauren Jauregui iz Fifth Harmony, nosila veliku količinu droge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.