Podignuta optužnica: Brycea Halla i Blakea Graya čeka zatvor!

Bryce Hall napravio je divlju žurku u vreme dok se po Kaliforniji masovno umirali od korona virusa, zbog čega mu je bila isključena struja. Međutim, to je bio najmanji problem, jer je zajedno sa drugom TikTok zvezdom Blakeom Grayom i zvanično optužen, pa može narednih godinu dana provesti sedeći u zatvoru, i pritom plaćajući kazne.

Kako se navodi u tužbi, Bryce je imao žurku 8. avgusta u svojoj iznajmljenoj kući u Los Anđelesu, a policijajci koji su mu došli na vrata tad su mu rekli da su došli samo da ga upozore i da on neće dobiti nikakvu kaznu ako prestane sa tim. Nažalost, nedelju dana kasnije, desila se ista stvar, a policija je zatekla na stotine ljudi tamo. Pet dana kasnije, njemu je isključena struja.

“Uz stotine prisutnih ljudi, glasnu muziku koja je tutnjala tokom čitave noći i kola koja su blokirala prilaz hitnoj pomoći, oni su uništili kvalitet života svima u susedstvu”, kaže advokat Mike Feuer u svom saopštenju, objašnjavajući razlog za tužbu. “Kao da sve to nije dosta, njih dvojica su bili neverovatno neodgovorni jer su pravili žurku u vreme pandemije. Morali smo to da zaustavimo. “Oni zajedno imaju 19 miliona pratilaca na TikToku ali to ne koriste da promovišu dobro ponašanje. Kako navodi E! Online, lokalni zakoni u Los Anđelesu su takvi da kazne mogu biti veoma ozbiljne. Najmanji problem je u tome što kazna iznosi oko 2000 dolara, jer ih isto tako čeka i zatvor, u trajanju do jedne godine. Saslušanje je zakazano za 11. septembar, nakon čega će biti jasnija njihova sudbina.

Pročitajte još  Bryce Hall i Addison Rae imaju vrlo zbunjujući odnos

Bryce je inače čitavu svoju karijeru izgradio na reputaciji lošeg momka, ali se do sad uvek izvlačio bez posledica. Čini se da mu je to dalo neverovatnu samouverenost, pa bi mu možda boravak u zatvoru mnogo pomogao da se vrati u realnost i shvati da ipak nije nedodirljiv!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.