Velika zvezda “Soy Lune” stigla u Beograd!

Zvezde nam retko tek tako dolaze, čak i u primorske krajeve, kao što je bio slučaj sa Lisom i Lenom koje su bile u Hrvatskoj na leto 2018. godine. Ono što je još ređe jeste da zvezde dolaze u Beograd iz turističkih razloga, a to je ovog puta učinio argentinski glumac Gastón Vietto veoma zapažen po ulozi u Disney seriji “Soy Luna”.

Iako smo očekivali da će Karol Sevilla biti prva zvezda serije koja će nas posetiti još prošlog proleća u okviru svoje najavljene, pa otkazane balkanske turneje, Argentinac je načinio taj istorijski korak! Da je stigao u Srbiju, on je potvrdio u utorak fotkom na kojoj kaže, “Nakon što sam proveo par dana u Budimpešti, shvatio sam da je to veoma interesantna destinacija u smislu istorije i svega što se dešava u gradu: sad sam odlučio da odem malo niže na mapi i došao sam u Beograd, prestonicu Srbije. Iako je Beograd ovih dana redovno jedan od najzagađenijih gradova na svetu koji se sve češće nalazi u rubrici “Verovali ili ne” jer lokalne vlasti žele da jedan od mostova prebace u park, nadamo se da Gastonu to ne kvari zabavu! U ovom momentu mi i ne znamo da li je on još uvek u gradu, s obzirom da osim fotke koju vidite nije postavlja ništa drugo, čak ni na svoj story.

Pročitajte još  Anđela nam šalje sjajan kviz o "Soy Luni"!

U seriji “Soy Luna” on je glumio lik Pedra Ariasa i to u se tri sezone, a pojavio se u čak 119 epizoda i otpevao je više od 20 pesama! Njega na Instagramu prati preko milion ljudi, a prate ga i zvezde kao što su Karol Sevilla, Jorge Blanco, Ruggero Pasquarelli ili Cande Molfese. Hoće li neko od fanova uspeti da ga pronađe?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/ Gastón Vietto

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.