Selena Gomez jutros istetovirala vrat!

Selena Gomez nastavlja da uvećava svoju kolekciju crteža na telu! Ona je ovog jutra na Instagramu pokazala najnoviju u svojoj kolekciji, a koja joj se nalazi na vratu i teško ju je promašiti. Nju i ne moramo preterano objašnjavati, iz prostog razloga što je u pitanju reč “Rare”, ispisana pisanim slovima.

View this post on Instagram

Did it again @bangbangnyc 🦋 rare

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

To je još jedan dokaz koliko Seleni znači ovaj album, a mediji prenose da će se on pritom i sigurno naći na prvom mesto američke top liste najprodavanijih albuma, sa oko 200.000 prodatih primeraka! Selena je tetovažu uradila tamo gde idu valjda svi slavni, a u pitanju je studio umetnika Bang Bang, koji očigledno nije imao nimalo težak posao. Selena se i nedavno pohvalila još jednom tetovažom u spotu za Rare koja je nastala ranije, ali publika do sad nije imala priliku da je vidi. Kako to obično biva, ko jednom krene da se tetovira ne ume da stane, pa nema sumnje da će ih biti još!

Sel je u nedavnom intervjuu za Billboard još jednom pojasnila šta za nju znače pesme na ovom albumu, gde je posebno naglasila “Vulnerable”. “U njoj kažem da sam nakon što sam bila potpuno iscrpljena, jedno vreme bila ogorčena. Nisam mogla da pohvatam svoja osećanja na duži period. Idem na terapiju, pričamo o tome kroz šta prolazim. Shvatila sam da sam ranjiva jer sam svoje snage doživljavala kao slabosti. Ako ja mogu nekome da pružim sebe celu, da li to možeš da prihvatiš i da se brineš o tome? Ako je odgovor ne, onda ću ja i dalje biti ono što jesam. Neću te imati u svom životu, ali nastaviću da budem ono što jesam.”Selena govori o mentalnim problemima koje je imala 2018. godine kad je upala u depresiju, a tad se navodilo da su razlozi Justin Bieber i lupus.

Pročitajte još  Sel ili Ari: Šta vas tačno očekuje u sutrašnjoj epizodi Famoza TV?

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.