Valentina Zenere (Soy Luna): Uopšte me nisu voleli u školi!

Valentina Zenere gradi svoju karijeru u seriji “Soy Luna” gde igra ulogu Amber, glavnog negativca ali mlada glumica ističe da to što vidimo na ekranima nema nikakve veze sa tim kakva je ona u stvari. Ipak, Valentina ističe da da joj uloga Amber jako prija!

“Stvarno to volim! Na moju sreću, fanovi znaju šta je uloga a šta stvarnost. Znaju da samo pozajmljujem sebe za lik Amber. Ona možda deluje savršeno ali je prepuna mana. To se otkriva kako idu epizode”, objašnjava ona. Valentina ističe i da se odlično slaže sa Ruggerom i Karol, odnosno da njihovi loši odnosi u seriji ne utiču na njih! “Puno ih volim oboje! Jako su talentovani i pravi su profesionalci. Možda zvuči kao kliše ali mi jesmo jedna velika porodica.”

Valentina ističe da nema puno toga zajedničkog sa svojim likom a iako je veoma lepa i talentovana, kaže da u školi nije izazivala pažnju. “Imala sam drugarice u školi ali daleko od toga da sam bila popularna, naročito ne kao Amber. Amber je zvezda svoje škole ali ono što učimo jeste da nije bitno koliko prijateljima imamo već koliko su nam oni verni.” Valentina zna i šta bi rekla Amber kad bi je srela u stvarnosti! “Rekla bih joj da prestane da kontroliše sve živo, počevši od sebe. Trebalo bi da se opusti, s vremena na vreme. Međutim, svi znamo da me ona ne bi poslušala!

Pročitajte još  Anin test: Prepoznajete li pesme iz serije "Soy Luna"?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Valentina Zenere

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

13 thoughts on “Valentina Zenere (Soy Luna): Uopšte me nisu voleli u školi!

  1. Slabo čitate o "Soy Luni" pa nam time i poručujete koliko treba da pišemo. Pratimo vaše reakcije.

     1. To ne znaci nista
      Moze samo jedna osoba da pritiska lajkova i eto ga 283 ?

   1. Famozo ima nas koji vole da pratre Karol i ekipu Soy Lune pa ako mozete da pisete cesce bilo bi mi bas drago.

    1. Pišemo već više od svih medija u regionu zajedno! Trudimo se da ispratimo sve što nađemo.

     1. Famozo možete li u ponedjeljak (6.11.) staviti Karolinu jedinu pjesmu Sonreir y Amar, pošto joj je te sedmice rođendan???! Mislim stavili ste Alex & Co. od prije nekoliko godina?!!?!

 1. Ista je ko Mechi što se tiče ponašanja…..Meni je ona lijepa,čak puno ljepša od karol

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.