Kids’ Choice Awards: Brojne nominacije za Tay, Ari, Sel, Justina, Shawna, Camilu…

Već 23. marta održava se nova dodela Nickelodeon Kids’ Choice Awardsa u Los Anđelesu (što je zapravo 24. mart u dva ujutru po našem vremenu) a sad su objavljene i sve nominacije, uz obaveštenje da će ceremoniju voditi DJ Khaled. Najviše nominacija ima film Avengers: Infinity War, čak 10, a kad je reč o zvezdama, Cardi B ih ima najviše, ukupno četiri.

Kad je reč o mladim megazvedama, Ariana Grande ima nominacije za omiljenog ženskog izvođača i omiljenu pesmu (thank u, next) a Selena je takođe nominovana za omiljenog ženskog izvođača i omiljeni glas u animiranom filmu. U kategoriji za omiljenu žensku muzičarku su još neka velika imena poput Beyonce, Camile Cabello, Cardi B i Taylor Swift, koja ima i nominacije za omiljenu pesmu (Delicate) i omiljenu zvezdu sa područja Severne Amerike.

Justin Bieber ima nominaciju za omiljenu muzičku saradnju (No Brainer) a Shawn Mendes je u konkurenciji za najboljeg muškog izvođača ali i omiljenu pesmu (In My Blood). Glasanje je već otvoreno i u njemu možemo i mi da učestvujemo, pa posetite Kids Choice Awards i pomozite svojim favoritima da pobede!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Test za Swiftieje: Koliko ovih manje poznatih stvari o Taylor znate?

One thought on “Kids’ Choice Awards: Brojne nominacije za Tay, Ari, Sel, Justina, Shawna, Camilu…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.