Vaš dnevni horoskop za sredu, 23. decembar 2015. godine

vedder-eddie-5006d2d5df982

Eddie Vedder – frontmen legendarne rok grupe Pearl Jam – danas puni 51 godinu.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)
Tvoj današnji školski dan počeće iznenađenjem. Nenamernom ćeš pogreškom poremetiti dogovoreni rok i potom bezglavo tražiti najbrži način rešavanja problema. Mogla bi te mučiti nesanica. Nemoj konzumirati mnogo slatkiša niti gledati drame u večernjim satima.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)
Povećani su ti izgledi za nov ljubavni početak ili prekretnicu u bilo kom smeru. Moguće su manje i kratkotrajne nesuglasice s ukućanima ili komšijama, ali to nije ništa što bi te trebalo brinuti. Varenje će ti biti osetljivije, pa stoga pažljivo biraj hranu.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)
Danas bi posebno mogla/mogao biti usmerena/usmeren na potrebe drugih – zbog tvoje povećane osetljivosti. Možeš pomoći dragom prijatelju i saslušati njegovu nevolju ili možeš pomoći da se reši neki problem. Najverovatnije ćeš se još više zbližiti sa osobom koja ti mnogo znači.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)
Neće ti biti lako da izbegneš svađe s okolinom. Prgave si i eksplozivne naravi pa je velika mogućnost da ćeš se s nekim sporečkati, a posebno će biti kritično u ljubavnim vezama. Imaj na umu da tvoje reči imaju težinu. Ne boravi mnogo na hladnoći ako ne moraš.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)
U tvojoj bi se blizini mogla zateći osoba neiskrenih namera i vešta u manipulaciji. Ljubaznost i pažnja koju ti iskazuje verovatno je varka. Jedan bi odnos mogao ‘zapeti’ zbog starog nesporazuma koji nisi izgladila/izgladio na vreme. Problem neće biti teško rešiti budeš li pomirljive prirode.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)
Singl pripadnici znaka imaće obilje razloga za zadovoljstvo zbog novog i obećavajućeg poznanstva, dok će Device u vezi u voljenoj osobi ponovno otkriti osobine zbog kojih su se u njega/nju zaljubili. Osobi koja od tebe zatraži uslugu udovoljićeš zbog ličnih simpatija prema njemu/njoj.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Porodični odnosi će biti neskladni, a najviše ćeš se svađati s roditeljima. Generacijski jaz uneće pometnju u mnoge domove, a neslaganje će u mnogim slučajevima dovesti do žestoke svađe. Pazi na novac i ne izlaži se nepotrebnim troškovima.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)
Možda se danas nećeš osećati posebno snažno, posebno ako neko pokuša da te obeshrabri. Imaj na umu da je to samo prolazno osećanje i da ćeš vrlo brzo opet biti ona stara/onaj stari. Otvori svoj um malo više i pusti svetlost da te obasja! Uvidećeš sasvim nove horizonte.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)
Ne prepuštaj se tužnim mislima. Imaš li ikakve nedoumice, reši ih otvorenim razgovorom. Moraš shvatiti da strpljenjem i tolerancijom možeš odagnati sve nesporazume. U društvu ćeš raspolagati s nepotpunim informacijama, stoga ne brzaj s donošenjem odluka.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)
Dan pred tobom mogao bi ti biti poprilično težak. Instinktivno želiš da istražiš i proširiš svoje vidike, ali kao da te nešto zadržava i sputava. Obrati pažnju na nered u svojoj sobi. Čišćenjem svog fizičkog prostora sređuješ i svoj mentalni.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)
Privlačiće te sanjarenje, dok ćeš opipljive obaveze želeti da ostaviš za kasnije. Ono što se ne odvija po planu odgodi za povoljniji trenutak. Mogla/mogao bi zanemariti voljenu osobu, a da toga nisi ni svesna/svestan. Obostrano ćete pogrešno tumačiti reči ili postupke onog drugog.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)
Isticaćeš se rečitošću i smislom za humor. Pomno biranim rečima uspećeš da se izvučeš iz svake situacije i steći ćeš nekoliko novih, zanimljivih prijatelja. Moguć je susret sa osobom koja ti je mnogo značila. Doznaćete prave uzroke prekida odnosa i oprostiti jedno drugom.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.