Danas osvojite “Delirium”, novi CD Ellie Goulding!

IMG_0817

U subotu smo vam podelili jedan “Dangerous Woman” CD Ariana Grande a danas na sličan način imate priliku da dođete do najnovijeg albuma Ellie Goulding koju ćemo gledati i na EXIT festivalu u Novom Sadu.

Da ne dužimo, ako želite da danas osvojite ovaj disk, pravila podrazumevaju da u tekstovima koje danas objavimo na Famozi između 12h i 21h pronađete dva pojma koja se na neki način odnose na Ellie Goulding. Ovi pojmovi mogu se pojaviti u bilo koje vreme a onaj ko prvi pošalje oba na našu adresu [email protected], dobiće album! Još jednom napominjeno da nemam mogućnost da šaljemo disk van Srbije pa ako ste iz Hrvatske, BiH ili neke druge zemlje, možete učestvovati pod uslovom da imate rođake ili prijatelje u Srbiji na čiju adresu bismo mogli da pošaljemo disk.

Znamo da nije lako čitav dan tražiti pojmove ali na ovaj način najsigurniji smo da će dobitnik biti osoba koja se zaista potrudila da osvoji nešto ovako vredno!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zayn, "Revival Deluxe", "Stars Dance", Nick Jonas, Nicki Minaj i Ellie Goulding stigli u Famoza CD Shop, poručite ih odmah!

9 thoughts on “Danas osvojite “Delirium”, novi CD Ellie Goulding!

  1. Jedva čekam, stvarno ću se potruditi da ga osvojim, i prvi pojam je pronađen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.