Zendayina ispovest: Incident kod Ellen DeGeneres mi je uništio samopouzdanje!

Čak i velike zvezde često nemaju poverenja u sebe a Zendaya je takav problem imala godinama nakon nastupa u šou Ellen DeGeneres 2013. godine koji su obeležili problemi.

“Strah sam imala samo kad treba da pevam uživo, nije bilo problema kad je trebalo da plešem ili na neki drugi način nastupam. Sve je to posledica toga što sam imala loše iskustvo pevajući kod Ellen”, priča ona. “Mikrofon je prestao da mi radi i ništa nisam mogla da čujem. To nije bio moj najbolji nastup i posle toga sam stalno bila u strahu”. Alfredo Flores

Ipak, ona ističe da je smislila način kako to da reši pa je na scenu izašla sa drugim muzičarom, svojim mnogo iskusnijim kolegom Mariom. “Lagano sam gradila samopouzdanje kroz filmove i serije a onda je došao nastup sa Mariom u šou ‘Greatest Hits’ koji je prošao prilično dobro. I dalje sam bila malo nervozna ali bilo je kul”, zaključuje Z.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zendaya

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Imate li takvog prijatelja? Zendaya prekinula intervju da bi popravila frizuru reportera! (video)

One thought on “Zendayina ispovest: Incident kod Ellen DeGeneres mi je uništio samopouzdanje!

  1. Baš mi je bilo krivo kad sam pročitala naslov? Ona je uvek svima pričala da verujemo u sebe i sve to,ljubavv???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.