Zamenjene uloge: Victoria Justice uslikala paparace koji su nju pratili!

Sve zvezde se slažu da večito sevanje bliceva paparaca nije lep deo njihove karijere. Victoria Justice je nedavno ovu situaciju okrenula u svoju korist!

Victoria je u nedelju imala jedno krajnje interesantno iskustvo – ona i papraco koji ju je uhodio su, iznenada, zamenili uloge, jer je ona bila ta koja je njega uslikala! Paparaci koji su pokušali da je prate završili su na njenom Instagram Storyju sa opisom „Uhvaćeni paparaci“.

Ovo svakako nije prvi put da zvezde apeluju da paparaci mogu da budu previše dosadni, pa su sličnu stvar prethodno uradili Sophie Turner i Joe Jonas, a mala North West, ćerka Kim i Kanyea uzviknula je paparacima da prestanu da je slikaju kada je išla na svoj čas baleta – mora da je ovakva situacija duplo teža kada se osoba sa reflektorima susreće od svog detinjstva.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Victoria Justice i dalje u Crnoj Gori: Ovo mesto izgleda odvratno!

6 thoughts on “Zamenjene uloge: Victoria Justice uslikala paparace koji su nju pratili!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.