Tini Stoessel o radu na istom projektu sa Selenom Gomez: Mnogo joj se divim!

Tini Stoessel je dala novi intervju za argentinski Gente gde je ponovo otvorila dušu ali i govorila o nekim vrućim temama, poput toga kako je postala zaštitno lice kompanije Pantene za Južnu Ameriku!

Tini se tako pridružila Seleni Gomez koja takođe pokriva i ovaj deo sveta (uz Severnu Ameriku i Evropu, naravno!) a kaže da je to za nju nešto nestvarno. “Jako sam srećna što su me uopšte razmatrali za zaštitno lice brenda u Južnoj Americi”, priča skromna Tini. “Kad sam bila na promotivnom slikanju, videla sam slike koje je Selena Gomez uradila u istom studiju i rekla sam ‘Vau!’. Mnogo joj se divim!”

Osim Selene, Tini kaže da ima još jednog idola, a to je Beyonce. “Tako će biti tokom mog čitavog života. Nikad nisam imala priliku da je upoznam a volela bih to. Prošle godine sam je prvi put videla na koncertu i to me je učinilo jako srećnom, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Tinistas are fandom of the year in Balkans!

2 thoughts on “Tini Stoessel o radu na istom projektu sa Selenom Gomez: Mnogo joj se divim!

  1. Kako je skromna! 💓Voljela bih da zajedno snimaju za Pantene u Evropi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.