Nikad je ne ostavljaju na miru: Taylor Swift sada osuđuju zbog najnovijeg spota, „Delicate“!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Views:
244

Šta god da Taylor Swift uradi, neko će kritikovati. Ona to doživljava ponovo zbog spota za „Delicate“, koji je navodno iskopirao reklamu modne kuće Kenzo!

Ako vam je Kenzo reklama iz 2016. godine u kojoj glumi Margaret Qualley poznata, možda ste uočili određene sličnosti između nje i spota za „Delicate“ – i ona i Taylor plešu u ambijentu luksuznog hotela, s tim što su obe koreografije luckaste ali drugačije, a Taylor pred ogledalom pravi smešne face pokušavajući da lažira osmeh, kao i Margaret, koja je imala drugu nameru u reklami.

Tviteraši nisu poštedeli Taylor pa su najčešći komentari da je Tay ukrala najveći deo Kenzo reklame, samo što je uvela mnogo gori ples od Margaretinog! Modni blog The Cut takođe se uključio u uvrede – „Iako su spotovi često imitacija jedni drugih donekle, ovako velike sličnosti ne mogu da se ignorišu“ napisali su oni, a jedna osoba iz kuće Kenzo takođe se oglasila! „Znaš kako Tay, razumem da nije lako biti svež. Ali pozovi nas, mi bismo pomogli“ kaže on, a izvor blizak Tay pak tvrdi da njen spot zapravo ima radnju i mnogo više lokacija. Šta vi kažete na sve ovo?

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

7 thoughts on “Nikad je ne ostavljaju na miru: Taylor Swift sada osuđuju zbog najnovijeg spota, „Delicate“!

  1. Wow i ona igra i snima u luksuznom hotelu! Koja sličnost… Stvarno? Ovo je glupost. Nije nikoga iskopirala i ovi videi nemaju slučnosti koje nisu česte.

  2. Malo i liče, ali mi je Taylor u svom spotu bila vrlo simpatična, a Margaret mi je u ovoj reklami malo antipatična

  3. Nema slicnosti. Sem sto djevojka u reklami nosi haljinu kao i Tay ( koje nemaju dodirnih tacaka jedna sa drugom) i sto plesu ( OMG! Neko plese u spotu?! Nikad ne bih rekla!). Ovo je samo radi trezenja mane u drugima ( u ovo slucaju Taylor) i citanosti blogova…
    Mislim da je spot savrsen i da su Tay i njena ekipa odlicno uradili svoj posao!

  4. OMG,vi me zezate jel da?
    Ovdje nema slicnosti ni malo,ne kontam ove ljude,sta oni kontaju da im je ovo orginalna ideja,ma daj te.
    Bolje da sute nego da lupaju gluposti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.