Uspomene bole: Dove Cameron se priseća smrti svog oca u Instagram postu

Jedan deo Dove Cameron je, uprkos slavi, bogatstvu i lepoti, zauvek uništen, jer ona je sa samo 15 godina pretrpela traumu koju je nemoguće zaboraviti – njen otac je izvršio samoubistvo. Iako Dove mora da nastavi dalje i već osam godina izdržava, jasno je da je uspomene na oca bole i da ih vidi svuda oko sebe na mestima gde je njen otac rado boravio.

Dovein otac Philip Alan Hosterman rado je odlazio u jedan restoran u Los Anđelesu, a Dove je u subotu odlučila da ispriča Instagram pratiocima više o tome. “Ovo je bio omiljeni restoran mog tate pre nego što je umro. Odavde mi je slao pisma umrljana kafom kad sam bila mala, držali bismo ih zalepljene na frižider sa porukom ‘pozdrav iz Los Anđelesa’. Sad već devet godina živim tu, i nikad nisam išla u taj restoran, ali sinoć sam slučajno završila tamo. Potrudila sam se da naručim ono što bi on naručio” napisala je Dove.

Pevačica i glumica pisala je i o tome kako su uspomene na njenog oca i dalje prisutne svuda oko nje i kako su uticale na njen čitav život: “Imam više sećanja na njega u svom životu, fizičke stvari koje mi govore da je bio ovde. Kao da su moj život sada i moj život sa njim dva različita života, i sa namerom sam to čuvala tako. Ne zato što želim da zaboravim, već zato što sam ovo želela da pretvorim u nešto srećno, nešto što leči. Ovih dana nemam snage da to radim više” priznaje ona. Čini se da Dove nikada nije bila ovoliko iskrena!

View this post on Instagram

this was my dads favorite restaurant in LA before he died. he used to send me coffee stained postcards from here when i was a little girl that would live on our family fridge for months and years “hello from LA”. now, i’ve lived in LA for 9 years, and i’ve never been here, but somehow ended up here the other night, on accident. i tried to order what he used to order, in an effort to share an experience with him for the first time in 8 years. i have very few reminders in my life left of him, physical proof that he was ever here to begin with. it’s almost like my life now, and my life with him, are two different lives, and i guess, for the most part, i have kept it that way on purpose. not because i prefer it, or i want to forget, but mostly because it is too painful to look at all the time. i was going to try to spin this into something happy, something about healing and remembering those lost, because that’s what i think we would all prefer, and that’s what i’ve always done. it’s more comfortable, and i would feel less naked. but recently, i don’t have the energy to do that in my life anymore. and hiding the sad parts is doing a disservice to myself, and the quality of my life. it’s not happy. it’s really sad, everyday. and so am i, most days, if i’m honest. and that’s ok, too.

A post shared by DOVE (@dovecameron) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Dove Cameron presrećna: Upoznala sam Arianu Grande, predivna je!

Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.