Iznenađenje: 1D objavili mini album “Perfect”, poslušaj novu pesmu “Home”!

one-direction-home-cover

One Direction čine sjajne stvari za svoj fandom! Iako će se njihov novi album pojaviti već 13. novembra, oni su danas u prodaju pustili mini album “Perfect” na kome se nalazi i nova pesma “Home”.

http://dai.ly/x3akfxm

Osim “Perfect” i “Home” tu su još i “Perfect” (remix) odnosno “Drag Me Down” remiks pa će čekanje na album definitivno brže proći. Kad je reč o pesmi “Home”, nju su napisali Louis Tomlinson i Liam Payne a iako Directioneri nagađaju da je ona posvećena odlasku Zayna Maika iz benda, čini nam se da je u pitak u pitanju pesma o devojci kojoj je potrebna pomoć. Ono što je sigurno da 1D imaju još pesama koje se neće naći na njihovom novom albumu pa je moguće da i one budu objavljene možda naredne godine, dok momci odmaraju i prikupljaju energiju za nove poduhvate!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hoće li ovako izgledati? Harry Styles uvršten među glumce u ratnom filmu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.