Selena Gomez: Tražim momka koji neće biti jak samo na rečima!

13774177_164903137252346_837597666_n

Selena Gomez otvorila je dušu o svom privatnom životu u intervjuu za Cosmopolitan gde nam je pričala o ljubavi, odnosu prema fandomu ali i svojoj velikoj drugarici Taylor Swift!

O savršenom momku:
Želim da bude s nekim ko je pouzdan i ko svoju ljubav može da izrazi ne samo kroz reči već i dela. On mora biti osoba kojoj mogu da verujem i ko će me poštovati. Plus, mora umeti da me zasmejava!

O odrastanju i fandomu:
Osećam da imam kontrolu nad sopstvenim životom. Naučila sam kako da na mene ne utiče javnost. Imam 24 godine, puna sam samopuzdanja i želim da to i Selenatori osete. Nemam više 16, osećam se dobro zbog sebe i volela bih da se tako ljudi osećaju zbog mene.

O Taylor Swift:
Taylor je najverniji prijatelj kojeg neko može imati! Ona je među prvima videla spot za pesmu “Good For You” i rekla mi je koliko je srećna zbog mene. Uvek imam neke sumnje u vezi sebe o tome da li idem u pravom smeru kad je u pitanju muzika a Taylor je jako pametna i ima super predosećaje kad je reč o muzici i spotovima. Mnogo mi je značilo što se njoj svidelo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Počinje novo glasanje: Koga želiš da Ryan nacrta?

3 thoughts on “Selena Gomez: Tražim momka koji neće biti jak samo na rečima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.