Šok: Već ukinuta serija “Pretty Little Liars: The Perfectionists!”

Ono o čemu niko nije razmišljao, nažalost se dogodilo. Posle prve sezone od deset epizoda, serija “Pretty Little Liars: The Perfectionists” prestaje sa emitovanjem, odnosno bolje rečeno, televizija Freeform na kojoj se serija emitovala nije odobrila budžet za snimanje druge sezone.

Kad se neka serija ukida, razlog za to gotovo isključivo se tiče jedne iste stvari, a to je gledanost. Kako se ispostavilo, “The Perfectionists” nije ni približno tako gledan kao originalni “Pretty Little Liars”, a osim što je broj gledalaca konstantno opadao, i na društvenim mrežama se sve manje pričalo o seriji.

Tako malo interesovanje je iznenađujuće, a fanovi su razočarani jer je sezona ostavila bezbroj pitanja bez odgovara i čini se da njih nikad nećemo ni dobiti. Glumci su se već oprostili od svojih uloga, a to je učinila i I. Marlene King kao “majka” čitavog serijala, koja je potvrdila da je ovo kraj priče.

Pročitajte još  Upustite se u novu priču uz prvi minut "Pretty Little Liars: The Perfectionist"!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Šok: Već ukinuta serija “Pretty Little Liars: The Perfectionists!”

  1. Neeeee. Zao mi je sto je serija ukinuta, to je meni bila jedna od najdražih i najboljih serija, ali njihovi likovi ce uvek ostati u srcu nas Pll fanova i pamtit cemo ih.

  2. šteta što je serija ukinuta jer je sezona završila s nedovršenom pričom,ali istina je da je serija rađena na isti princip kao originalni pll i zato je i malo dosadna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.