Potvrđeno: Stiže prva sezona serije „Pretty Little Liars: The Perfectionists“!Nakon probne epizode serije „Pretty Little Liars: The Perfectionists“, nastavka popularne „Pretty Little Liars“ senzacije, potvrđeno je da je prva sezona spremna!

Naime, ovaj nastavak napokon je dobio odobrenje za emitovanje a ono će u Americi krenuti 2019. godine na kanalu Freeform! Sama priča „The Perfectionists“ bazirana je na knjizi Sare Shepard koja je i autorka „Pretty Little Liarsa“, a ubrzo je stigla i sama ideja da se ove dve priče iste autorke spoje. Radnja je smeštena u gradu Bacon Heights gde na prvi pogled sve izgleda savršeno, ali taj pritisak koji savršenstvo trpi dovešće do prvog ubistva u gradu.

Iza svakog od „perfekcionista“ krije se poneka laž i alibi koji mora da nabavi – u ovim interesantnim ulogama gledaćemo Sofiu Carson, Sydney Park, Eli Brown, Hayley Erin i mnoge druge.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Pretty Little Liars

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Teen Choice Awards: Potpuna dominacija Sel, Biebsa, 1D i PLL, pobede i za Ari i Demi, ništa za Tay!

4 thoughts on “Potvrđeno: Stiže prva sezona serije „Pretty Little Liars: The Perfectionists“!

  1. uzbudjena sam i jedva cekam da gledam ali malo mi je glupo jer skoro svaka teen serija ima istu radnju i dosadi.. pll, riverdale, sad druga sezona 13rw i ovo.. mislim stvarno, zar ne mogu nesto originalnije da smisle

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.