Nije kraj: Pretty Little Liars se nastavlja kroz novu seriju!

Kad se “Pretty Little Liars” završavao, dobili smo neke naznake da će se serija ipak nastaviti u nekoj formi ali za nekoliko godina. Međutim, prava istina se krila od nas čitavih godinu dana!

Naime, nova serija će se zvati “Pretty Little Liars: The Perfectionist” i zadržaće neke od ključnih starih likova kao što su Alison DiLaurentis odnosno Mona Vanderwaal koje tumače Sasha Pieterse i Janel Parrish. Kako bi se ipak napravila razlika u odnosu na PLL, radnja će se iz Rouzvuda pomeriti u novi grad, Bikon Hajts. Kako televizija Freeform koja će emitovati seriju navodi, Bikon Hajts deluje kao idealan grad za život ali kad se desi ubistvo, postaje sasvim jasno da njegovi stanovnici nisu ono što se pretvaraju da jesu.

Kako navodi Sasha Pieterse, ona je za ovu seriju znala i pre nego što je krenula da se emituje poslednja sezona “Pretty Little Liars”! “Naravno, nisam smela ništa da pričam”, kaže ona za E! News. “Nisam ni znala da će sad to da objave. Ljudi su mi prilazili i čestitali mi a da nisam znala šta se dešava. To je novo, sjajno putovanje i jedva čekam da počne.” Autorka serije PLL Marlen King je i ovde angažovana od starta tako da zaista možemo očekivati mnogo od nje!

Pročitajte još  Vaš dnevni horoskop za nedelju, 10. april 2016. godine

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Nije kraj: Pretty Little Liars se nastavlja kroz novu seriju!

    1. Dobro pitanje! Teoretski zašto da ne, mogle bi povremeno da se pojavljuju. Ovo je dobra ideja, serija će živeti a glavne glumice opet mogu da rade druge stvari i povremeno se pojavljuju.

  1. Jedva cekam da izađe,malo mi je zao sto nece biti ostalih devojaka ali ce sigurno biti zanimljivo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.