Luke Hemmings najavio novi početak za 5 Seconds of Summer!

Kad je reč o 5 Seconds of Summer, već duže vreme ovaj bend je van interesovanja medija. Međutim, sudeći po onome što piše Luke Hemmings, to će se ubrzo promeniti!

Luke se tako oglasio na Twitteru u nedelju rečima, “Osećam da nova era dolazi” ali sem toga, nije otkrio ništa novo iako ga je fandom u šali molio da pusti da procuri neka njihova nova pesma! Luke je i pre dve nedelje najavio nešto slično, rečima “Jedva čekam da se vratimo na turneju, jedva čekam da čujete ovoe pesme koje pišemo, nedostajete nam.”

Nadajmo se da je povratak zaista blizu jer vidimo i da ih sve manje tražite na Famozu kao i da su momci vrlo loše prošli na našoj koncertnoj anketi. Njih doduše uskoro očekuje par koncerata po Aziji, Evropi (Švedska i Rusija) i Južnoj Americi, pa možda makar tamo čujemo nešto novo od njihove muzike.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Luke Hemmings

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Na koncert koje zvezde želiš da ideš? Reci nam sad na Famoza anketi!

2 thoughts on “Luke Hemmings najavio novi početak za 5 Seconds of Summer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.