Ne propustite priliku: Taramount vam poklanja 3×2 karte za večerašnju premijeru “Čuvara plaže”!

Za čitave generacije TV fanova širom sveta, ime ČUVARI PLAŽE priziva slike sunca, surfera i spasilaca ikona, koji trče na usporenom snimku u jarko crvenim kupaćim kostimima koji im savršeno pristaju.

“ČUVARI PLAŽE” je najuspešniji televizijski šou svih vremena” kaže izvršni producent i zvezda Dvejn Džonson. “Bio mi je izazov da ponovo izrgradim voljeni brend ali ovog puta novoj publici, koja možda nije odrasla uz ovaj šou.” “Ovo je nešto zaista zabavno, a deo je opšte kulture”, dodaje reditelj Set Gordon (Kako se rešiti šefa, Vrati mi ime) “Ljudi obično znaju osnovno: Dejvid Haselhof, Pamela Anderson, i trčanje na usporenom snimku, ali iznad svega toga, osećao sam da imamo zaista dobru priliku da redefinišemo brend.”

Premijera akcione komedije “ČUVARI PLAŽE” (BAYWATCH) održati u sredu 31. maja u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Roda Cineplex, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, CineStar Zrenjanin i CineStar Pančevo. „Čuvari plaže“ prate odanog spasioca Miča Bjukenona (Dvejn Džonson) dok se sukobljava s drskim novim regrutom (Zek Efron). Zajedno, oni će razotkriti lokalni kriminalni plan koji preti da uništi budućnost zaliva. Karte za premijerno prikazivanje su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa.

Taramount vam pruža priliku da večeras među prvima pogledate film pa vam poklanja 3×2 karte za premijeru u bioskopu Ušće Cineplexx u Beogradu za večeras u 20h! Ukoliko želite karte, pošaljite nam svoje ime i prezime na [email protected] i stavite u naslov “Čuvari plaže”. Budite brzi!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.