Tini Stoessel: Tako je uzbudljivo kad mi priđu i govore lepe stvari o “Violetti”!

Tini Stoessel: Tako je lepo kad mi priđu i govore lepe stvari o "Violetti"!

Martina Stoessel u četvrtak započinje svoju novu turneju koncertom u Buenos Ajresu, a pre toga, govorila je za magazin La Nacion, gde je pričala o svojoj prošlosti, sadašnjosti ali i planovima za budućnost. Naravno, “Violetta” je kao i uvek neizbežna tema, a lepo je videti da se Tini ne odriče tog dela svog života.

Upitana da li će ta serija u uloga uvek bio deo njenog života, Tini kaže, “Da, uvek. U ovom momentu, ja sam deo ‘La Voz Argentina’. Jako sam uzbuđena zbog starije publike koja me sad upoznaje, ali i zbog njihov unuka koje me znaju. Jako je uzbudljivo kad mi priđu na ulici i govore mi lepe stvari o ‘Violetti’, ali i dobre stvari o mojoj sadašnjosti. Nikad se neću odreći svega što je nastalo iz tog projekta.”

Tin kaže i da se nije mnogo toga promenilo od starta “Violette” kad je reč o njenom odnosu prema roditeljima, jer nema tu potrebu da traži svoju nezavisnost od njih. “Naravno da mi sad ostavljaju mnogo više prostora, jer sam punoletna, ali isto tako me prate u svemu što radim. Uz mene na turneji, jedno pa drugo. Oni će biti uz mene i na koncertu u četvrtak. Tata mi je i menadžer, a iako sam sve više nezavisna, porodica je uvek tu”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza music chart #164 - Glasajte za svoje omiljene pesme!

Foto: Instagram/Martina Stoessel 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Tini Stoessel: Tako je uzbudljivo kad mi priđu i govore lepe stvari o “Violetti”!

  1. Okej volim Tini ali KAKO DA MI OCEKUJMO DA JE LJUDI NE NAZIVAJU "VIOLETTA" KAD ONA STALNO PRICA O NJOJ STVARNO JE DOJADILA ONA KAO DA ZELI DA ZAUVIJEK BUDE VIOLETTA ZATO I NE MOZE DA BUDE MEGAZVIJEZDA

    1. Pa rekla je da joj to prija isto koliko joj prija kad je znaju kao Tini :/ Šta treba, da ih bije ili pravi scene?

      1. nisam ovo htjela napisati,samo sam nešto bila nervozna ali da sada razumijem ispricavam se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.