Martina Stoessel: Sve u životu radim zbog ljubavi a ne novca!

12960188_222780364767739_636894251_n

Martina Stoessel govorila je za argentinski magazin La Nacion gde je još jednom istakla kako njoj novac zaista nije u prvom planu i da bi se bavila muzikom i glumom bez obzira može li od toga dobro da zaradi ili ne.

“Ja radim ono što želm da radim. Ako mi se nešto sviđa, onda mi se baš sviđa. Naravno da brinem o svom imidžu ali ne radim to da bih dobijala bolje ugovore i više novca već jer zaista brinem o sebi. Odgovorna sam osoba i volim tu odgovornost. Trudim se da ne izgovaram stvari zbog kojih ću kasnije zažaliti”, priča Tini. “Ono što se desilo sa ‘Violettom’ je neverovatno. Sa 15, 16, 17 godina obišla sam svet i čula kako deca ali i njihovi roditelji pevaju pesme. Upoznala sam divne ljude i jako sam zahvalna zbog toga. Tad sam bila Violetta ali mi je to dalo priliku da me upoznate i kao Tini”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Jorgistima priznanje za najbolji novi fandom, Tinisti najviše porasli!

2 thoughts on “Martina Stoessel: Sve u životu radim zbog ljubavi a ne novca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.